Vjosa otišla u ambasadu, stigle su nove instrukcije, glavna tema - Beograd!

Tanjug; D.K. | Kosovsko pitanje 2019-10-28 17:51:50 2019-10-28 17:51:50

Vjosa Osmani, kandidat DSK za novog premijera privremenih prištinskih institucija razgovarala je danas sa američkim ambasadorom u Prištini, Filipom Kosnetom i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

Tanjug/AP

Kako prenosi prištinska Gazeta Expres, Osmanijeva je sa Kosnetom razgovarala o mogućnosti formiranja postizborne koalicije sa Pokretom Samoopedeljenje.

PROČITAJ JOŠ:

Pored toga, u razgovoru je bilo reči i o političkoj situaciji, ekonomskim aspektima, vladavini zakona, putu ka EU i saradnji sa SAD.

Ispod njih ostavljao strašne poruke! Otkrivena njegova brutalna kriminalna prošlost! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Blic.rs/M.Č. DATUM I VREME: 28.10.2019. 16:10 - 28.10.2019. 16:21 "Ima i gorih stvari koje čovek može preživeti" Otmičar iz Pazove, Foto: facebook.com * Marko Jošić se hvalio strašnim slikama iz zatvora * Ostavljao jezive komentare ispod njih * Jedna od njig glasi, "Ima i gorih stvari koje čovek može preživeti" Otmičar dečaka iz Stare Pazove, Marko Jošić (54), koji je uhapšen sa dvojicom sinova, zbog sumnje da je organizovao otmicu 13-godišnjaka, na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz zatvora!

Navodi se da je američki diplomata ohrabrivao DSK da nastavi svoj, kako se navodi, konstruktivan pristup kosovskim procesima.

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više