Tači otišao na LETOVANJE IZ SNOVA u omiljeno mesto Srba! Batler, jahta, potrčko na plaži... košta BOGA OCA!

Blic; D.K. | Kosovsko pitanje 2019-08-08 22:24:29 2019-08-08 22:24:29

Dok na Kosovu utvrđuju datum izbora i pokušavaju da prevaziđu političku krizu, predsednik Kosova Hašim Tači rešio je da sebi da oduška u jednom od najekskluzivnijih hotela u Bodrumu, u kojem noćenje košta najmanje 5.600 evra.

Tanjug/Sava Radovanović

Tači sa porodicom boravi u Turskoj u jednom od najpoznatijih hotelskih lanaca u kojem odsedaju turisti sa najdubljim džepom. Kako bi sebi obezbedio potpunu privatnost, iznajmio je privatnu vilu uz koji dobija najveći mogući luksuz, za šta će, za deset noći, morati da izdvoji minimum 56.000 evra.

- Time je Tači stekao VIP status, što znali da je sebi priuštio boravak potpuno podređen personalizovanim potrebama njegove porodice. Pod tim se podrazumeva da ima na raspolaganju ličnog batlera, jahte hotela i sopstvenog potrčka na plaži. Što se tiče same plaže, za VIP goste izdvojen je deo koji se zove Kleopatra, rezervisan samo za specijalne goste, a kako bi se zaista tako i osećali, dopremljen je beli pesak sa Maldiva. To nemaju obični smrtnici smešteni u običnom delu hotela. Ukratko, ceo boravak osmišljen je tako da se gost oseća privilegovano, i da mu pritom ne remeti mir - priča izvor.

Na Tačijevom zvaničnom sajtu poslednja vest o njegovim aktivnostima objavljena je 31. jula, a sagovornik dodaje i da, u slučaju da mu na odmoru iskrsnu obaveze, ne mora da brine.

- Ima na raspolaganju avione prihvatljive za održavanje sastanaka, a u kojima je poverljivost. Na usluzi je i helikopter koji se može koristiti za jednodnevne izlete ili za brzi prevoz gde ne postoji adekvatan aerodrom za mlaz. Što se tiče smeštaja, vile imaju od 400 do 600 kvadrata, a neke imaju i ručno rađeni mozaik u kupatilu. Da bude u toku s događajima, obezbeđene su im i dnevne novine po izboru, ali teško da će im se obradovati, budući da ne važi za omiljenog političara i da je tamošnji narod trenutno naklonjeniji Ramušu Haradinaju - navodi izvor.

Užasavajuća PRIRODNA KATASTROFA sa dubine od 10 kilometara!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:53 Očekuju se prve informacije. Foto: printscreen * Snažan zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali * Nema inforamacija o žrtvama * U blizini epicentra udara nalaze se letovališta prepuna srpskih turista, poput Antalije, Bodruma i Marmarisa Snažan zemljoters jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jugozapadni turski grad Denizli, saopštila je Turska opservatorija za zemljotrese.

Sudeći po ranijim reakcijama na bahaćenje njegovog sina Endrita Tačija, teško da će ova vest naići na veliko oduševljenje tamošnje javnosti imajući u vidu političku krizu izazvanu ostavkom Haradinaja sa mesta premijera tzv. Kosova zbog poziva da kao osumnjičeni za ratne zločine da iskaz pred Specijalnim sudom u Hagu, ali da se veliki broj Albanaca sa Kosova suočava sa siromaštvom i nezaposlenošću.

Pitanje je i kojim je sredstvima isfinansirao ovaj luksuz, imajući u vidu da, prema najnovijim izveštajima kosovske Agencije za borbu protiv korupcije, ima godišnju platu od 33.282 evra a njegova supruga Ljumnija, predavač na fakultetu, 19.200 evra. To znači da je samo za jedno letovanje potrošio više nego što njih dvoje zvanično zarade za godinu dana (52.482 evra).

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više