Bedžet Pacoli
EPA
Bedžet Pacoli, Foto: EPA

 

 

* Gana povukla priznanje Kosova

* Dačič u saopštenju dodao da su se prištinski zvaničnici u UN sastajali sa predstavnicima Gane

* Pacoli objavio fotografiju na svom Tviteru

Gana je 16. zemlja koja je povukla priznanje Kosova, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

On je istakao da je Gana jedna od značajnih zemalja Afrike.

- Podsetiću da su prištinski zvaničnici jurili njih po hodnicima u UN, čak su objavljivali i na Fejsbuku da su se sa njima sreli - rekao je Dačić.

Još jedna država povukla priznanje tzv. Kosova!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.11.2019. 09:17 - 11.11.2019. 10:15 Gana 16. država koja je povukla priznanja tzv. Kosova. Foto: Tanjug * Gana je 16. država koja je povukla priznanja tzv. Kosova * Zvanična nota je stigla za vikend * Čelnici ove države poručili da će poštovati Rezoluciju 1244 Iz ministarstva spoljnih poslova saopšteno je da je Gana 16.

Tviter Bedžeta Pacolija, tzv. ministra lažne države, potvrđuje Dačićeve reči. On se nedavno hvalio "odličnim odnosima između (tzv.) Kosova i Gane!

- Odlična razmena mišljenja sa ministrom inostranih poslova Gane Širli Ajorkor Bočvej o odličnim odnosima između (tzv.) Kosova i Gane. Nastavićemo da radimo zajedno i tražimo da uskoro otvorimo ambasadu (tzv.) Kosova u Gani kako bismo proširili naše veze - napisao je Pacoli na Tviteru 24. septembra ove godine.

Bonus video: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

src="https://www.youtube.com/embed/IwoRWqWM5BI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>