"Ogromno hvala građanima koji su izašli na izbore! Ovo je najbolja potvrda jedinstva"

Tanjug/ Alo.rs | Kosovsko pitanje 2019-05-19 22:17:40 2019-05-19 22:17:40

PRedsednik Srbije u telefonskom obraćanju

Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras Srpskoj listi na pobedi i zahvalio svim građanima na severu KiM koji su izlaskom na izbore to omogućili.

- Ovo je najbolja potvrda politike i jedinstva - rekao je Vučić i dodao:

 

- Želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore na KiM u našoj zemlji, u našoj Srbiji - rekao je Vučić u telefonskom obraćanju, nakon što ga je pozvao kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić i uključio spikerfon.

Vučić se telefonom zahvalio građanima što su glasali, kako je rekao, bez obzira na to što su ijh sa različitih strana da ne glasaju.

- Iako provocirani od svih da na izbore ne izađu, da nije važno ni ko će da ih predstavlja, jer nemamo šansu, naši ljudi su pokazali ogromnu energiju i želju da se bore - rekao je Vučić, a slušali su ga građani i aktivisti Srpske liste i sva četiri kandidata Srpske liste za gradonačelnike.

- Ogromno hvala svim tim ljudima koji su na izbore izašli i hvala za veliku podršku koju je Srspak lista dobila. I u Mitrovici, i u Zvečanu, i u Leposaviću i u Zubinom Potoku. Ne zato što smo time rešili sve naše probleme. Nismo, ali smo pokazali da ćemo zajednički jedinstveno da se borimo za rešavanje tih problema i za interese našeg naroda, naglasio je predsednik Srbije.

- Mislim da posle svih pretnji, posle svih ucena i posle svih užasnih uvreda, praznih i teških reči koje su protiv Srpske liste i protiv svih nas izgovarali i Albanci, ali i neki Srbi, da je ovo najbolja potvrda politike jedinstva, politike borbe za naše vitalne nacionalne interese i za naše najvažnije državne interese - zaključio je Vučić.

Expand player
Pogledajte više