Najveći zločinac iz Amerike dolazi na Kosovo, slaviće KRVAVI PIR sa Albancima!

Tanjug; D.K. | Kosovsko pitanje 2019-06-10 13:18:35 2019-06-10 13:18:35

Bivši američki predsednik Bil Klinton ipak će doći u Prištinu.

Tanjug

Posetu je već potvrdilo Organizaciono veće koje vrši pripreme za obeležavanje 20. godišnjice od ulaska NATO trupa na Kosovo.

Kako pišu prištinski mediji, Bil Klinton će, osim što će "slaviti sa Albancima 20 godina slobode", verovatno održati i govor u skupštini lažne države.

SAD su 1999. godine, kada je u Beloj kući bio upravo Bil Klinton, sprovela agrtesiju na Jugoslaviju. Upravo tadašnji predsednik Amerike doneo je odluku da se otpočne bombardovanje Srbije, a agresiju je predvodio američki general Vesli Klark.

Ovo će biti četvrti put da Bil Klinton dolazi na Kosovo.

- 12. juna 2019. godine Kosovo obeležava 20. godišnjicu od ulaska NATO trupa. Obeležavamo istorijsku godišnjicu za Kosovo zajedno sa našim prijateljima i saveznicima sa kojima delimo vrednosti mira, slobode i demokratije. U isto vreme, odajemo počast našoj prošlosti i našoj viziji za održivi mir - pišu mediji u Prištini.

Svi albanski mediji pozivaju Šiptare da se 12. juna u 11 sati okupe na Trgu Skenderbeg kako bi se zahvalili Klintonu na njegovom "vođstvu u građenju mira na Kosovu i njegovoj kontinuiranoj podršci miru i stabilnosti u regionu".

Expand player
Pogledajte više