Igor Simić
Printscreen
Igor Simić

Printscreen

Igor Simić, Foto: Printscreen

* Potpredsednik Srpske liste uključio se uživo u Jutaranji program televizije Pink

* Simić je komentarisao namere Prištne da zabrani delovanje Srpske liste i komentarisao naredne korake liste koju predstavlja

* Napomenuo je da njihova borba neće prestati

Prištinski mediji juče su objavili da je u Centru CIK-a za prebrojavanje prekinut proces verifikacije glasačkih listića koji su stigli iz Srbije zbog „mirisa koverti”, a neki do članova komisije su, navodno, dobili alergiju „na rukama i licu“ nakon što su „dodirivali koverte” sa glasačkim listićima iz Srbije.

Iz prostorije u kojoj se vrši prebrojavanje izbačeni su predstavnici Srpske liste koji se nisu žalili na bilo kakve tegobe, a pozvan je specijalni tim policije da ispita slučaj.

SVI DRHTE ZBOG TRAMPOVOG SPECIJALCA! Od njegovog dolaska svi strepeli, a sada je poslao poruku koje se Kosovo najviše plašilo

- Ignorisati volju srpskog naroda i delovanje Srpske liste znači zabraniti Srbe na Kosovu i Metohiju. U šali sam juče svojim prijateljima rekao: "To što je nekom u Prištini alergiju izazvala koverta sa srpskim glasom, želim samo da informišem sve njih da će svih 10 poslanika Srpske liste ponosno nositi i mirisati na desetine hiljada srpskih glasova koje je Srspka lista dobila i koji su ti poslanici dobili, pa nek počnu da se navikavaju na to" - rekao je Simić.

Igor Simić

Printscreen

Igor Simić, Foto: Printscreen

Simić navodi da je pravo pitanje kako će reagovati međunarodna zajednica.

On ističe da je skoro 80 odsto međunarodnih evropskih i OEBS-ovih posmatrača bilo prisutno na Kosovu i Metohiji gde je Srspka lista odnela ubedljivu ponedu.

Pročitajte još:

 

- Ostajemo tu gde jesmo. Da se borimo za interese srpskog naroda, oslonjeni na državu Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića koji je jedni garant opstanka našeg naroda - poručio je Simić na kraju svog uključenja.

Policajac kome je Đilas pretio ispričao u Hit tvitu sve do detalja: Umesto isprava, dao mi je vizit kartu i rekao "Evo ti ovo, da znaš ko te je ostavio bez posla"

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 13.10.2019. 22:09 - 13.10.2019. 23:42 Ispričao suočavanje sa Đilasom! Dejan Stević, policajac, Foto: Printskrin Dejan Stević, zaposlen u Upravi saobraćajne policije, gostovao je večeras u Hit tvitu gde je govorio o pretnjama koje mu je Dragan Đilas uputio dok je obavljao svoj posao.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!