PROZIRNA, BELA MAJICA SA DEKOLTEOM Haradinaj je sinoć iz prvog reda bodrio fudbalere u društvu zanosne plavuše! Svi su posmatrali njihovo prisno ponašanje i pitali se ko je ona!

Njihovi "reprezentativci" vraćaju se kući bez ijednog boda

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: Facebook printscreen

Bivši premijer u Prištini Ramuš Haradinaj sinoć je iz prvog reda, zajedno sa suprugom Anitom, navijao za fudbalere tzv. Kosova koji su u kvalifikacijama za EURO 2020, u Grupi A, popili petardu od Engleza.

Devojčicu (11) iz Crne Gore prebacili na Kosovo, pa je udali! Niko ne zna šta je sa njom!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 10.09.2019. 10:50 Užas! Priština, Albanci, Kosovo , Foto: Tanjug Upravi crnogorske policije prijavljen je još jedan slučaj prisilnog maloletnickog braka, kada je jedna jedanaestogodišnja devojcica iz Crne Gore udata na Kosovu. "Policiji je prijavljen slučaj devojčice od 11 godina kojoj je ugovoren brak.

Iako su se poradovali već u 34. sekundi, sreća im nije bila dugog veka jer su do kraja prvog poluvremena od Engleza dobili petardu na stadionu u Sauthemptonu.

Haradinaj je na javno navijanje pred video-bimom poveo i ženu, ali džaba. Njihovi "reprezentativci" vraćaju se kući bez ijednog boda.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi