LIČNO SAM SPREČIO PODELU KOSOVA! Haradinaj izrekao najgnusnije reči u svom životu: Uložio sam toliko energije i novca...

Ako se nekome čini da je to što sam zaustavio podelu Kosova mala stvar, u šta sam uložio toliko energije i novca i izbegao mnoge zamke, istorija će ih uveriti da to nije tako - naveo je Haradinaj.

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/OLIVIER HOSLET

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj tvrdi da je upravo on taj koji je u Berlinu sačuvao suverenitet tzv. Kosova i zaustavio njegovu podelu.

EVROPSKA UNIJA GORI ZBOG KOSOVA! Federika Mogerini rekla oštro NE Merkelovoj i Makronu, lome se koplja, udarila sila na silu!

Kako je prenela prištinska Koha, Haradinaj je na skupu svoje stranke, Alijanse za budućnost Kosova, rekao da su suverenitet tzv. Kosova, ostvaren 17. februara 2008, "neki stavili na sto" šefice evropske diplomatije Federike Mogerini, bez ikakvih uslova i dobijanja nečega zauzvrat.

 

- Rečeno mi je da je podela Kosova gotova stvar, da moramo nešto da damo i da nam tamo neka brda na severu nisu potrebna - rekao je Haradinaj, ali nije precizirao ko mu je to rekao.

PRIŠTINA SPREMILA PAKLENI PLAN "B"! Kreću u napad SVOM SNAGOM, optužiće nas pred celim svetom, a njihovi novi zahtevi su GORI OD TAKSI!

- Ako se nekome čini da je to što sam zaustavio podelu Kosova mala stvar, u šta sam uložio toliko energije i novca i izbegao mnoge zamke, istorija će ih uveriti da to nije tako - naveo je Haradinaj.

To, kazao je, nije bio mali posao, ali, kaže, uprkos tome nije mogao da dozvoli da Kosovo bude podeljeno.

Haradinaj je rekao i da neki tvrde da sto odsto nametnute takse na proizvode iz Srbije potpomažu podelu Kosova.

- To nije tačno. Takse su nešto sasvim drugo. Počeli smo da shvatamo da naša zemlja takođe proizvodi dobru robu i da možemo da imamo i naše proizvode. Počeli smo da se okrećemo sebi - naveo je Haradinaj.

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

 

Povezane vesti

 • Korisnik: jo
  06/05/2019 - 15:51
  I hvala ti na tome! Samo spremi Nike patike za trk preko Prokletija (prijateljski savet)
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi