NOVI UŽAS U KOSOVSKOJ MITROVICI Grupa B13 udarila na Srbe, natpisi na zidovima najavljuju jezivi teror!

Grupa B13 uživa podršku Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja, a među članovima ove organizacije su i neki pripadnici tzv Vojske Kosova.

Grafiti
Grafiti, Foto: B.A.

Nepoznate osobe ispisale su zelenom bojom grafite "UČK", "Kosovo Albanija" i "Fuck SRB" na mostu na Ibru u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

 

Pored ova tri, stoji i grafit kriminalne grupe B13 koja je u severnoj Mitrovici poznata po izvršenju brojnih krivičnih dela i napadima na srpsko stanovništvo.

Kosovska policija i pripadnici KFOR obavili su uviđaj, a zamenik komandira za region Sever Besim Hoti kazao je da je istraga otvorena.

Grafiti
Grafiti, Foto: B.A.

- Uviđaj je završen i tragamo za počiniocima. Slučaj je otvoren, rekao je Hoti medijima u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

 

Najverovatnije iza ovih grafita stoje navijačka grupa Torcida 1984. i kriminalna organizacija B13 koja deluje u severnoj Kosovskoj Mitrovici. Članovi B13 su muškarci starosti do 25 godina koji žive u Bošnjačkoj mahali.

Ova organizacija izvršila je više napada na Srbe iz severne Mitrovice. Prema saznanjima iz bezbednosnih službi sa KIM, grupa B13 uživa podršku Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja, a među članovima ove organizacije su i neki pripadnici tzv Vojske Kosova.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi