glasanje, izbori, Kosovo
Alo.rs
glasanje, izbori, Kosovo

Alo.rs

glasanje, izbori, Kosovo, Foto: Alo.rs

Građani Severne Mitrovice poslušali su apel države Srbije i već od 7:30 okupili su se u velikom broju ispred centralnog gradskog spomenika Knezu Lazaru.

Odatle su, predvođeni predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem, prvim čovekom mitrovačkog Privremenog organa Aleksandrom Spirićem i kandidatima Srpske liste za poslanike iz ovog grada, krenuli put Tehničke škole, gde su obavili svoju građansku dužnost.

 UŽIVO TAČNO U 7 ČASOVA POČELI IZBORI! Raspoređene policijske snage! Na Kosovu odlučujući dan!

Kako je naveo predsednik Srpske liste Goran Rakić, veoma je važno da na ove izbore Srbi izađu u što većem broju i pokažu svima koji prete i ucenjuju da ih ništa neće uplašiti i ništa neće pokolebati da ostanu i opstanu na tim prostorima.

glasanje, izbori, Kosovo

Alo.rs

glasanje, izbori, Kosovo, Foto: Alo.rs

"Kada Srbija zove, vidite kako to izgleda u Kosovskoj Mitrovici, od rane zore jutros su birači krenuli na birališta da daju svoj glas listi kojoj veruju", kazao je Rakić.

Prema njegovim rečima, nivo izlaznosti i osvajanje svih 10 mandata za Srpsku listu je važno i za budući dijalog Beograda i Prištine.

Pojasnio je da će to "dati vetar u leđa Beogradu i predsedniku Aleksandru Vučiću da ima bolju pregovaračku poziciju", jer, kako kaže, srpski narod veruje državi Srbiji i predsedniku Vučiću.

Bonus video: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

 

 

Komentari (1)