KOCKA JE BAČENA Albanci ogorčeni na Haradinaja, posle ove odluke ostala je samo PUSTOŠ!

Neće mu oprostiti!

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: screenshoot/Facebook

Rečenicu "Kocka je bačena" ("Alea iacta est") izgovorio Julije Cezar 49. godine pre nove ere, ali ona u prenesenom značenju idealan je uvod za priču da je "kocka", kockanje i klađenje zabranjeno na Kosovu!

U Prištini, tzv Republika Kosovo zabranila je rad kladionicama i kockarnicama. Tako da se figurativno može reći "bacili su kocku".

Svi lokali, kazina, kladionice gde se moglo kladiti su zatvoreni, a aparati se prodaju za male pare, jer niko neće da ih kupi.

Koliko su Albanci sa Kosova ljuti na odluku Haradinajeve vlade najbolje govori podatak da oni odlaze u Severnu makedoniju kako bi okušali sreću.

Pokušali smo da pronađemo kockarnicu i kladionicu u Prištini ali sem po koje reklame, koja je tu ostala nismo imali uspeha.

Svakoga koga smo pitali rekli su nam da je najbliža u Severnoj Makedoniji.

- Zabranili su nam da se kockamo. To je skandal. Sada ljudi odlaze u inostranstvo da bi okušali sreću - kaže Besim (46) iz Prištine.

Ovo nije toliko čudno ako se uzme u obzir da mnoge muslimanske zemlje zabranjuju kockanje, ali do skoro to je bilo legalno i u tzv Republici Kosovo.

ĐINĐIĆEVE UBICE STIGLE IZ RUSIJE! Strogo čuvana tajna o atentatu na srpskog premijera!

Povezane vesti

 • Korisnik: penzioner
  27/05/2019 - 08:09
  Svaoa cast na odluci.Od mene toliko
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi