BIL GEJTS PROGOVORIO Znam kako se sprečava pandemija, ljudi neka se spreme za vakcine, a države za biološke napade!
EPA

Suosnivač Majkrosofta i zagovornik vakcinacije Bil Gejts napisao je knjigu u kojoj iznosi „lekcije koje možemo naučiti“ iz pandemije virusom kovid 19, tvrdeći da, ulaganjem u zdravstvo, vakcine i „globalni nadzor patogena“, naredna pandemija može biti sprečena.

Gejts je objavio knjigu na svom blogu u utorak, a predviđeno je da se knjiga nađe u prodaji u maju. Knjiga opisuje „konkretne korake koje možemo preduzeti da bi zaustavili buduće pandemije i da u tom procesu, obezbedimo bolju zdravstvenu zaštitu za sve širom sveta“.

Gejts je takođe obećao da će čitaoce obavestiti i o svojim „redovnim razgovorima sa stručnjacima iz oblasti javnog zdravlja kao što su Entoni Fauči i Tedros Adhan Gebrejesus“, i da će objasniti svoje viđenje „vakcina koje mogu da zaustave plimu“.

Bil Gejts i vakcine

Gejts je zagovornik iskorenjivanja bolesti vakcinacijom.

Tokom pandemije kovida 19, postao je jedan od vodećih svetskih zagovornika vakcina, redovno se pojavljujući na televiziji kako bi apelovao na javnost da se vakciniše.

Čak i kada se pojavila sada dominantna varijanta omikrona i kada su zemlje sa visokom stopom vakcinacije širom sveta zabeležile skokove u infekcijama i smrtima, Gejts je najavio pojačavanje vakcina kao ključno oružje u zaustavljanju prenošenja kovid 19, prenosi RT.

Biološki napadi i igre virusa

Gejts je takođe ohrabrio vlade da se pripreme za buduće pandemije i biološke napade finansiranjem „Igre virusa". Pre izbijanja pandemije, Gejts je finansirao takvu vežbu 2019. godine.

Vežba je prikazala širenje „novog korona virusa koji se prenosi sa slepih miševa na svinje i na ljude“ koji je na kraju zarazio 80-90% svetske populacije pre nego što je postao endemska bolest .

Učešće softverskog magnata u vežbi i njegov cilj da vakciniše svet, učinilo ga je metom brojnih teorija zavere.

U svom blog postu, Gejts je rekao da će njegova predstojeća knjiga objasniti „kako je postao predmet teorija zavera".


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading