JOŠ DVE OPŠTINE POBEDILE KORONU Divne vesti za Priboj i Prijepolje, oslobođeni svi bolnički kreveti!
Foto: RINA

Borba sa pandemijom koja je izazvana velikim brojem zaraženih KOVID-19, trajala je u poslednjem talasu nekoliko meseci kada je ceo Zlatiborski okrug proglašen kao epicentar žarišta. Danas, u toj trci možemo reći da lekari Zdravstvenog centra Užice izlaze kao pobednici, jer njihovim trudom i zalaganjem hodnici i ambulante sada su sablasne i prazne.

Pored Bajine Bašte, Nove Varoši i Požege, još dve opštine u čitavom Zlatiborskom okrugu stavljene su na listu pobednika protiv opakog korona virusa. U Priboju i Prijepolju posle duge borbe lekada i medicinskog osoblja, zabeleženo je da nemaju pacijenata koji su zbrinuti u bolničkim ambulantama.

U užičkoj bolnici trenutno je zbrinuto pet pacijenata sa simtomima korona virusa, od kojih nijedan nema tešku kliničku sliku, dok je u kovid ambulanti u Krčagovu smešteno 23 osobe

Tokom protekla 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga obavljeno je 696 pregleda, evidentirano je dva prijema i osam otpusta na kućno lečenje. Broj slobodnih kreveta u Zdravstvenom centru Užice je 128.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading