NOVO PRAVILO ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE Krizni štab doneo odluku, proširuje se vremenski period za kovid propusnice
Printscreen

Nakon sednice Kriznog štaba oglasila se ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević. 

Ministarka je pojasnila da će kovid propusnice važiti od 20 časova, pa do kraja radnog vremena određenog ugostiteljskog objekta, kao i u kockarnicama, kladionicama i slot klubovima.

- U skladu sa tim proširujemo vremenski period za ugostiteljske objekte od 20 časova. S tim što će svi ti objekti moći da rade 24 časa - rekla je ministarka Kisić Tepavčević.

- Epidemiološka situacija je u ovom trenutku prilično nepovoljna. Poslednjih nedelja beležimo pad učestalosti obolevanja, međutim brojke su i dalje izuzetno velike, ono što je jako bitno je da između 50 i 60 naših sugrađana izgubi bitku sa ovim virusom - rekla je Darija Kisić Tepavčević u svom obraćanju medijima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

05.11.2021 05:53

Hajde sad da vidimo ko više izlazi i daje novca ugostiteljima, vakcinisani ili nevakcinisani! Ako su vakcinisani lošiji konzumenti ugostiteljskih usluga, eto nam opet nekih demonstracija! A i što bi ugostitelji bili u lošijoj poziciji od vlasnika bioskopa i sportskih klubova?