VUČIĆ SAOPŠTIO ZABRINJAVAJUĆE VESTI Pogoršanje situacije pre jeseni
Printscreen

Predsednik Vučić na pitanje o rekonstrukciji bolnice ili izgradnji nove bolnice "Sveti Sava" odgovara da niko trenutno nije kriv i odgovoran zbog dolaska u bolnicu, nije očekivao ovoliki broj novinara, ali da niko nije ugrožen.

 

"Plašim se da ćemo pre jeseni imati pogoršanje situacija! Brojevi zaraženih svakodnevno rastu i to je loše, plaše me novi sojevi, zato i gradimo bolnicu u Novom Sadu koja će do septembra biti gotova. Imamo lekove, imamo medicinare, lekove protiv korone, vakcine, i nemamo problem ni sa mašinama, bolnicama, ljudima... Ali svako povećanje broja zaraženih ubija ovu zemlju, ekonomiju, stopu rasta i zato je jako važno da pažljivo pratimo situaciju i sprečimo dalje širenje na vreme", rekao je predsednik

"Postoje dve opcije što se bolnice tiče, da se uzme podzemna garaža i da se sve proširi, za to bi nam trebao veliki novac ili da nađemo čist plac gde ćemo uizgraditi novu bolnicu a da ovo iskoristimo u komercialne svrhe. O ovome ne mogu ja da odlučujem, o ovome odlučuju stručnjaci, mi smo tu samo da uradimo kako stručnjaci kažu", objašnjava Vučić pitanje o rekonstrukciji bolnice. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mima

07.07.2021 12:44

Da ne bi došlo do pogoršanje situacije pre jeseni,onda ne treba dozvoliti da dolaze ljudi sa rizičnih zemalja pogotovo iz Indije. Sprečite to dok nije kasno!!!

Ruzica

07.07.2021 15:19

@Mima - Potpuno se slazem sa Mimom. Treba zabraniti dolazak onih iz rizicnih zemalja, a ne samo pozivati nas narod da se do besvesti vakcinise. U Indiji hara i mutacioni virus, a vi ste dozvolili da u nasu zemlju ulaze kako hoce. Tako se ne stiti narod.