JEZIVO OBRAZLOŽENJE VJOSE OSMANI Linč Srba je borba sa kriminalom!
EPA/VALDRIN XHEMAJ

 

 

Osmani kaže da je danas sprovedena policijska akcija protiv krijumčarenja i da se to ne može nazvati "akcijom na severu" jer je akcija sprovedena u različitim delovima Kosova.

- Borba protiv organizovanog kriminala je beskompromisna i o njoj se ne može pregovarati. Pregovarati i praviti kompromis s kriminalcima znači postati jedan od njih. Stoga se današnja akcija kosovske policije i carine, koje su ovlastile pravosudne institucije, ne može nazvati 'akcijom na severu', jer je to bila akcija u različitim delovima Kosova, protiv osoba različite nacionalnosti, te da je zajednički imenilac šverc i organizovani kriminal - napisala je Osmani.

Osmani kaže da su Albanci i Srbi bili udruženi u organizovanom kriminalu.

Podsetimo vas na to da je u ovoj "borbi sa kriminalom" desetoro Srba povređeno, od kojih dvoje teže, tokom sukoba sa specijalnim jedinicama kosovske policije u Severnoj Mitrovici i Zvečanu, saopštio je direktor bolnice u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Миомир

14.10.2021 00:36

Марш свињо шиптарска дебела. Хохштаплерска погана, свињска главо са пилећим мозгом. Марш тамо у свињац и смрди. Злобна глупачо и кантаро белосветска марш. Живела СРБИЈА и сви Срби ма где били.