ALBANCI BESNE NA SVOJE STVORITELJE Žrtvovali ste Kosovo zarad Srbije
Shutterstock

 

Analitičar Jusuf Tači smatra da „Evropska unija žrtvuje Kosovo zarad Srbije, jer je Srbija moćnija"

Tači je, gostujući na Televiziji T7, poručio da je zbog toga potrebno napraviti novi koncept ili predložiti da se EU isključi iz dijaloga koji Kosovo vodi sa Srbijom.

"Mislim da je ovo poslednji trenutak u kome o tome treba razgovarati sa EU i ponovo konceptualizovati ili isključiti Evropsku uniju iz procesa dijaloga Kosova i Srbije", rekao je Tači.

Prema njegovim rečima, u prethodnih 10 godina nije postignuto mnogo kroz dijalog i nije rešen problem sa Srbijom.

„Šta smo postigli za 10 godina dijaloga kroz EU, da li smo rešili problem sa Srbijom? Mislite li da možemo nešto rešiti na ovaj način “, upitao je Tači.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Gox

21.10.2021 10:27

Tele šiparsko shvati vec jednom da je Kosovo Srbija

Goran

21.10.2021 10:41

Prihvaćeno! Isključiti EU i uključiti ponovo UN! Šta ste mislili, oteti tuđu teritoriju i na silu izgoniti nealbance, naoružati se do zuba i mrzeti, mrzeti, mrzeti...? Po stanju svesti niste odmakli daleko od prvobitne zajednice! Gde vam je ekonomija? Zdravstvo? Proizvodnja? Izvoz? Poljoprivreda?Nigde ništa!

Rada

21.10.2021 10:54

Pa ne moze ono sto je NASE da bude vase aman pobogu, mozemo da zivimo zajedno kao i sve nacionalne manjine koje pistuju i vole Srbiju, ne otimajte, necete dobiti .KOSOVO JE SRBIJA.

db

21.10.2021 16:39

Svakako da su prihvatili da je Srbija jedinstvena na svetu država i da su Kosovo i Metohija sastavni delovi takve države. Ostalo su bajke .