PETAR PETKOVIĆ Odazovite se pozivu države, da u nedelju odbranimo svoje opštine!
Kancelarija za Kosovo i Metohiju

 

Petković je sa raseljenima razgovarao o važnosti izlaska na lokalne izbore i jedinstvenoj podršci Srpskoj listi koja jedina ima podršku zvaničnog Beograda.


Pored Petkovića skupu su prisustvovali i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, načelnik Raškog okruga Nebojša Simović, predsednik Opštine Raška Ignjat Rakitić i predsednik Opštine Vrnjačka Banja Bogdan Ðurović.

Petković im je preneo podršku i pozdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i upoznao ih i sa dosadašnjim tokom dijaloga u Briselu, kao i nedavnim jednostranim i nasilnim akcijama Prištine.
PETAR PETKOVIĆ Odazovite se pozivu države, da u nedelju odbranimo svoje opštine!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju

 

 

"Dragi prijatelji, znam da ste sticajem različitih nedaća morali da napuštate prostor Kosova i Metohije i da ste u Kraljevu danas svili svoje gnezdo. Ali dobro znam, da su vam srce i duša uz vašu Metohiju, uz vaše Pomoravlje, uz vaše Štrpce, vaš sever KiM, jer su tu naši koreni i naše poreklo. Zato vas zovem da se odazovete pozivu vaše države, da se okupimo, da se udružimo i zajednički izađemo na izbore u nedelju 17. oktobra i odbranimo svoje opštine u kojima smo većina. Ako su Albanci znali decenijama da se drže zajedno i udružuju protiv nas, vreme je da i mi znamo šta su naši interesi, a oni su da jedinstveno podržimo Srpsku listu, jer samo ona zastupa srpske interese. Svi ovi koji nastupaju samostalno i protiv naše Srpske liste idu na ruku Prištini", istakao je Petković.

On je naveo da će toga dana na KiM biti prisutni brojni predstavnici međunarodne zajednice, što će dodatno garantovati bezbednost onima koji žele da odu i iskoriste svoje biračko pravo.

Prethodno, Petković je sa saradnicima obišao interno raseljene u Smederevu, Jagodini i Kragujevcu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading