UDARNO Konačno se oglasio NATO zbog dešavanja na Kosovu
Printscreen

 

Povodom ponovnog nasilja na Severu KiM nad pripadnicima srpske zajednice, iz sedišta NATO u Briselu za Tanjug kažu da su u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice.

– Kosovska policija sprovodi operaciju primene zakona širom Kosova. Misija KFOR, koju vodi NATO, u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice i ostaje potpuno usredsređena na svakodnevno sprovođenje svog mandata da obezbedi sigurno kruženje i slobodu kretanja za sve zajednice koje žive na Kosovu – poručio je zvaničnik NATO za Tanjug.

U sedištu NATO dodaju da KFOR nastavlja da podržava primenu nedavnog dogovora o deeskalaciji na severu Kosova koji je postignut između Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom EU.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoki

13.10.2021 15:05

Zapad je za sve kriv za patnje srpskog naroda na kosovu a nato je taj koji daje krila albancima za teror nad srbima idasu pobili sto srba zapad bi opet pozivao obe strane na uzdrzanost a kada bi srbi povredili bar jednog albanca onda bise ceo zapad obrusio na srbe kao lesinari .

jednosmerno delovanje

13.10.2021 20:54

sve akcije oruzjem na čoveka su od Šiptara ka Srbima.

Jovana

13.10.2021 23:22

Bla, bla, truć, truć- NATO trućkanje, uvijeno pa na ćoše! Nije vam bilo dosta ubijanja i Srba i Šiptara, sad se pravite ludi!