POSLE NALETA SRPSKIH AVIONA, MLADEN MIJATOVIĆ SE JAVIO SA JARINJA Albanci naoružani dugim cevima, spremili specijalno vozilo i postavili puškomitraljez!
Printcreen

Albanci naoružani dugim cevima, na adminsitrativnom prelazu spremili su  specijalno vozilo i postavili puškomitraljez, objavio je Nacionalni dnevnik TV Pink.

U uključenju  uživo sa Jarinja Mladen Mijatović je podsetio da su dva srpska aviona nadletala Jarinje i administrativni prelaz sa Kosovom i Metohijom, kao i da je to izazvalo oduševljenje među okupljenim Srbima koji već danima blokiraju puteve na severu u pokrajine u znak protesta protiv terora vlasti u Prištini.

Na drugoj strani, Mijatović je izvestio da su albanski specijalci koji su upali na sever, naoružani dugim cevima, kao i da je dovezeno jedno specijalno oklopno vozilo na koje je postavljen puškomitraljez.

Iza njegovih leđa mogli su se i videli pripadnici tzv. specijalne jedinice ROSU koji stoje na punktu, kao i navedeno vozilo.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kostadin

26.09.2021 18:01

Ovo nesto ne ide kako treba, mi dignemo avione i helikoptere oni dovuku jos teze oruzije, uopste se ne boje, izgleda da mi opet izvlacimo deblji kraj...