POČELA ISPLATA 100 I 200 EVRA GRAĐANIMA SRBIJE Narod na ulicama: Hvala Vučiću!
Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Najavu o isplati novčane pomoći od 100 evra za zaposlene, penzionere i decu i 200 evra za nezaposlena lica na Kosovu, koja je od danas počela, sa radošću su dočekali i žitelji Leposavića koji su od ranih jutarnjih sati čekali u redu ispred renovirane poslovnice Banke Poštanska štedionica u ovom gradu.

Tročlana porodica Đorđa Vukadinovića željno je dočekala sredstva koja je obezbedila Vlada Republike Srbije i koja će im, kako kaže mnogo značiti.

„Pomoć države Srbije je ogromna i mnogo će nam značiti, jer smo i ja i supruga nezaposleni. Živimo od poljoprivrede i po koje dnevnice koju uspem da zaradim pomagajući ljudima u selu. Zato se još jednom zahvaljujem našem predsedniku Aleksandru Vučiću što mislim na nas“, kaže Đorđe Vukadinović.

Novac na račun danas je uplaćen i samohranoj majci troje dece koja nema zaposlenje.

„Imam dva dečaka i devojčicu i njihova želja je da od ovih para kupimo novu sobu, tako da ćemo najverovatnije na to potrošiti novac“, rekla je Zorana Vasić.

Za isplatu dela plate iz Železnice Srbije, ali i pomoć države Srbije uredno je u redu čekao i Radoje Janković koji je, uz reči zahvalnosti, predsedniku Aleksandru Vučiću „poželeo puno zdravlja“.

„Nikada do sada nismo imali ovakvog predsednika koji bi, da se ja pitam, trebao da doživotno vlada, jer se bori za sve nas, pogotova za nas koji živimo na Kosovu. Ova pomoć mnogo znači i hvala mu još jednom“, rekao je Janković.

Zahvalnost državi Srbiji, ali i svima ostalima koji pomažu narodu na Kosovu izrazila je i Nevena Milojević, koja je istakla da će joj dobijena pomoć olakšati život u narednih nekoliko meseci, s obzirom da su i ona i suprug nezaposleni i da imaju dete.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading