STRAŠNA SUDBINA RUSA KOJI JE DAO ŽIVOT ZA KOSOVO Borio se na strani Srba, a onda su se nad njim iživljavali teroristi OVK (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen

 

Na Jutjub kanalu FM Images Albania postavljen je video snimak na kom je prikazano iživljavanje terorista OVK nad ruskim vojnikom. Na snimku se čuje da jedan od pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova čita sa dokumenata ime – Vitalij Glebovič, a kamera ide na beživotno telo. U pitanju je Rus koji je ubijen na Košarama 19. maja 1999. godine u obračunu sa teroristima.

Rođen je 1965. godine u selu Smidoviči, u Jevrejskoj oblasti Habarovskog regiona. Diplomirao je 1990. godine na Višoj školi u Omsku taktičku komandu motorizovanih grupa.

On je bio među dobrovoljcima iz Rusije koji su došli da pomognu našim vojnicima. Iz Federacije je došao jedan ceo vod i priključio se našim vojnicima.

Telo Gleboviča nikada nije pronađeno.

Jeziv snimak možete pogledajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Car

18.05.2021 18:39

Baš žalosno, što se naši političari zalažu za svoju fotelju, a ne za ljude koji su krvarili za ovu zemlju. Umesto da se založe za nacionalne penzije za sve narode i narodnosti, a i svaki bratski narod koji je branio našu zemlju, nego što su doneli zakon o muzičarima i sportistima da prime nacionalnu penziju. Da nije bilo naroda da stane u odbranu zemlje, vas političara ne bi bilo, a nebiste ni propalim muzičarima i sportistima delili nacionalne penzije. Sramota. I dan danas mnogi koji su dali živote za ovu zemlju ne zna im se grob gde se nalazi.