HITNO SE OGLASILI Portugalci zagrmeli zbog Ronalda: Evo šta je istina
AP Photo/Manu Fernandez

Portugalski rekord je objavio ranije danas da se Ronaldo posvađao sa selektorom Fernandom Santošom uoči duela sa Švajcarskom.

- Ronaldo je burno reagovao kada mu je selektor Portugalije Fernando Santoš saopštio da će biti na klupi za rezerve protiv Švajcarske. Ronaldo je selektoru rekao da će da se vrati u Portugaliju ako ne bude u startnih 11. Međutim, kapiten se posle nekog vremena 'ohladio' i odlučio je  da ostane sa reprezentacijom - navodi se u tekstu "Rekorda".

Međutim, FPF je demantovao ove informacije.

- FPF želi da objavi da kapiten naše reprezentacije ni u jednom trenutku nije pretio da će da napusti Katar. Svaki dan koji Ronaldo provede u reprezentaciji je jedinstven po nivou posvećenosti i profesionalizma, koju demonstrira. Njegova posvećenost reprezentaciji nikada se nije dovodila u ptanje. Svoju posvećenost nacionalnom timu pokazao je i na meču sa Švajcarskom. Svi želimo da ovo SP bude najbolje koje je Portugalija ikada igrala - navodi se u saopštenju FPF.

BOMBA IZ KATARA Ronaldo hoće da napusti Svetsko prvenstvo? Zapretio je selektoru

Portugalija je pobedila Švajcarsku 6:1, a Ronaldova zamena Gonzalo Ramoš postigao je "het-trik" na ovoj utakmici. On je ušao u igru u 74. minutu.
Ronaldo je juče odbio da trenira sa rezervama Portugalije, već je radio oporavak sa prvotimcima u teretani.

Utakmica između Portugalije i Maroka biće odigrana u subotu od 16 sati. Santoš na ovom meču neće moći da računa na Danila Pereiru i Nunja Mendesa, koji su zbog povreda napustili trening kamp nacionalnog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading