ŠVAJCARCI IH POSLALI NA LET ZA BEOGRAD Evo kako su regionalni mediji videli ispadanje "Orlova" sa Svetskog prvenstva
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske (2:3) na Svetskom prvenstvu, čime se nije plasirala u osminu finala i završila je svoje učešće u Kataru. 

Regionalni mediji ispratili su pomno dešavanja sa ovog susreta. Naslovne strane svih veb portala u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini "krasi" izveštaj susreta Srbije i Švajcarske.

Tako portal Index.hr ističe da je "Srbija nakon ludog raspleta ispala sa Svetskog prvenstva kao zadnja u grupi", dok Večernji.hr konstatuje da je "Srbija porazom od Švajcarske ispala sa Svetskog prvenstva, a da je Brazil osvojio grupu i smeši im se u četvrtfinalu".

Nešto blaži bio je Jutarnji.hr sa naslovom "Srbija izgubila i ispala sa Svetskog prvenstva! Kamerun u finišu šokirao Brazilce", a 24sata.hr ističe da su "Orlovi odleteli sa Svetskog prvenstva: Švajcarska izborila prolazak nakon sjajne utakmice".

OGLASIO SE PIKSIJEV SIN Marko poslao jaku poruku "Orlovima" posle bolne eliminacije od Švajcarske (FOTO)

U Bosni i Hercegovini, portal klix.ba smatra da je ovo bio najbolji meč Mundijala kroz naslov "Švajcarska pobedila Srbiju (3:2) u najboljem meču SP-a i poslala je kući", a Slovenci su uporedili sve sa prethodnim Mundijalom - "Švajcarska, kao leta 2018. godine, preko Srbije u osminu finala", poručuje portal 24ur.si.

Radio Televizija Slovenije kaže da je "Frojler poslao Švajcarsku u osminu finala, a Srbiju na let za Beograd", dok crnogorske Vijesti kažu da "Srbija bez odbrane - Švajcarska ispratila Orlove iz Katara, Brazil pokazao da je ranjiv". Još jedan portal iz Crne Gore bio je "ravan" sa naslovom, u pitanju je cdm.me "Kraj za Orlove: Švajcarska eliminisala Srbiju i zakazala okršaj sa Portugalom u osminu finala". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Aleksandra

03.12.2022 12:18

Zao mi JE nasih ORLOVA,postali su ptice padalice.Nema NAMA spasa.Zao mi je tih nasih fudbalera.Dok God politika bude mesala prste I imala ulogu selektora bolje da neigramo .

briga te

03.12.2022 12:18

Mozda smo izgubili na fudbalu ali zato ce da vracamo kosovo jace i jace da se zna da je kosovo srbija 🇷🇸