SVE JE OTKRIVENO Pala opklada na terenu, Poljak dužan Mesiju 100 evra i nikad mu ih neće dati
EPA

Novinare je posle meča, kojeg je Argentina dobila sa 2:0, zanimalo o čemu su to, u iščekivanju odluke VAR-a, pričali Mesi i Ščešnji.

- Pitate me za razgovor sa Mesijem? Kladili smo se u 100 evra da sudija neće dosuditi penal. Realno, izgubio sam, on je bio ubeđen da će dobiti penal. Uhhh, ne znam da li sam smeo ovo da vam kažem, da li ću biti naknadno kažnjen. Neću dati pare Mesiju, ima ih već dosta - nasmejao se Ščešnji.

NOVA FUDBALSKA DRAMA? Mesi nije hteo da pruži ruku Levandovskom, usledio je razgovor o kojem se priča (VIDEO)

Sama odluka bila je veoma kontroverzna. Poljski golman je priznao da je bilo kontakta između njega i Mesija, ali i da je bio minimalan i nije očekivao da će arbitar Deni Mekeli dosuditi penal.

- Odmah sam rekao sudiji da sam dodirnuo Mesija rukom po licu, ali i da to nije penal. Međutim, on je mislio drugačije. I još bolje – uspeo sam da se proslavim. Sada mogu da kažem da sam znao gde će Mesi šutirati, mada pred sam šut nisam bio 100 posto siguran. Ponekad Leo posmatra golmane, a nekad šutira iz sve snage. Znao sam da će, ako bude ovo drugo, šutirati u moju levu stranu. Srećan sam, jer sam pomogao mom timu. Osetio sam ogromnu satisfakciju - rekao je Ščešnji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading