OVO JE SRBIJA ČEKALA Piksi ima čarobni plan za Brazilce, oktrio koja tri fudbalera ne igraju protiv Bahreina (VIDEO)
Foto: Alo!

- Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu - izjavio je Stojković novinarima u Manami. 

Selektor nema sumnje ko će igrati protiv Brazila u prvom susretu Orlova u Kataru.

KANAĐANI SLAVILI PROTIV JAPANA Borjan na generalnoj probi pred Mundijal primio "karate" gol (VIDEO)

- Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo... - kazao je Piksi. 

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić tvrdi da je "sve kako treba" među Orlovima.

- Atmosfera je fantastična, tu se ništa nije promenilo. Od prvog dana kada je mister Stojković preuzeo tim, oseća se pozitivna energija i svi jedva čekamo da se okupimo. Uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku pretohdnu, ne zanima nas ime protivnika, uvek idemo na pobedu“ – rekao je Tadić, dok se selektor Stojković najpre zahvalio domaćinu na toploj dobrodošlici u Manami:

- Pre svega želim da se zahvalim ljudima u Bahreinu na sjajnom prijemu i organizaciji. Imamo fenomenalne uslove za rad i pripremu onoga što nas čeka vrlo brzo na Svetskom prvenstvu. Što se tiče sutrašnje utakmice, znamo da je Bahrein reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi za tih 90 minuta. Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu – rekao je Stojković i potvrdio da za utakmicu protiv Bahreina neće računati na Kostića, Lukića i Mitrovića, dok je Vlahović odradio trening punim intezitetom što je svakako informacija koja raduje i njega i kompletnu srpsku fudbalsku javnost.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading