STRAŠAN SKANDAL BRAZILA PRED SRBIJU Otkriven plan: Selektor terao igrač da urade jednu sramotnu stvar, gde je obraz?
EPA-EFE/YONHAP

U danu kada je "procurio" najveći deo spiska reprezentacije Brazila za Svetsko prvenstvo u Kataru, stiže i informacija da je selektor jednog od najvećih favorita na turniru naredio svojim igračima da "lažiraju povrede" tokom ovog vikenda i iduće nedelje kako bi bili odmorniji za Mundijal!?

Zanimljivo je da je to otkrio jedan od fudbalera koji najverovatnije neće putovati u Katar pošto je u lošim odnosima sa Titeom, iako su mnogi očelivali da će se to promeniti nakon gola kojim je Gabrijel Barbosa doneo Flamengu novi Kopa Libertadores.

PIKSI IMA JEDNU TAJNU Savićević otkrio koju, pa oduševio celu Srbiju

- Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli igranje za klubove u narednom periodu - prenosi reči "Gabigola" brazilski list "Globe" i dodaje kako je uopšte došlo do otkrivanja ovakve strogo poverljive informacije: 

- Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom rekao da nema potrebe bilo što da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo.

Prethodno su povrede zaradili Rišarlison i Lukas Paketa, ali se očekuje da budu na užem spisku Titea za Katar, dok će verovatno brojni poznati fudbaleri iz Juventusa, Real Madrida i Liverpula "biti precrtani".

Brazil prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv selekcije Srbije 24. novembra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading