PIKSI IMA JEDNU TAJNU Savićević otkrio koju, pa oduševio celu Srbiju
Foto: Printscreen/instagram

Podrška fudbalerima Srbije pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, stigla je i od legendarnog fudbalera, Dejana Savićevića.

Mundijal u Kataru počinje za 16 dana, a srpski nacionalni tim u prvom kolu grupne faze igraće sa ekipom Brazila. Od tog meča se mnogo očekuje, a opšte je poznato koliko je značajan prvi duel na otvaranju šampionata.

Legendarni fudbaler i prvi čovek crnogorskog fudbala Dejan Savićević, pružio je podršku četi koju predvodi njegov bivši saigrač iz reprezentacije i Crvene zvezde, Dragan Stojković.

PIKSI IMA JEDNU TAJNU Savićević otkrio koju, pa oduševio celu Srbiju

Alo!/Marko Metlaš

 

 

- Tajna Dragana Stojkovića Piksija je ta što je uspešan, ostvaren čovek koji je obezbedio svoju egzistenciju. Piksi ima svoj stil i način rada. Ima svoj stil igre. Napadački fudbal. Zaveo je disciplinu, to je ono što je falilo reprezentaciji. Uneo je duh i odnos prema grbu. To je pravi pristup, tako treba da se ponašaju i selektor i igrači kada brane boje državnog grba - rekao je Savićević za RTS.

Pored Srbije i Brazila, u grupi su još o Švajcarska i Kamerun.

- Više se plašim grupe nego utakmica posle grupne faze. Srbija ima težak raspored, prvo Brazil, jedan od favorita. Ukoliko Srbija prođe grupu, biće težak protivnik svim reprezentacijama. Mogu da doguraju do polufinala - istakao je Savićević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sveto

04.11.2022 22:15

Proterajte tog velikog crnogorca lažnog srpskog prijatelja. Nema razlike on i šiptari isto misle o srbima