VUKOVAR UZ VUČIĆA Neizmerna podrška predsednikčkom kanidatu!
Public

 

Poštovani Generalni konzule u Vukovaru g. Nakić!

- Koristim ovu priliku da Vam se zahvalim na svemu za ovo kratko vreme Vašeg boravka u Vukovaru što činite za našu zajednicu. Takođe želim da Vas zamolim da prenesete moju podršku kao srpskog zamenika gradonačelnika grada Vukovara predsedniku Vučiću i želju za uspehom na predstojećim izborima. Apsolutno smo svesni podrške koju predsednik Vučić pruža našoj zajednici u Vukovaru kako u prethodnom periodu tako i sada u ovim neizvesnim vremenima. Posebno želimo istaći da je Srbima u Vukovaru neophodan mir i poštovanje pre svega od zemlje u kojoj živimo ali isto tako i od matične zemlje Srbije. Zato je neophodno voditi politiku mira i dobrosusedskih odnosa. Sigurni smo da je to politika koju vodi predsednik Vučić! Mi Srbi iz Vukovara  to posebno cenimo i podržavamo!

Na kraju želim istaći svoj ponos kada vidim ekonomski napredak i smer u kojem se razvija naša matična zemlja Srbija, a narodski rečeno, manjinska zajednica je onoliko jaka koliko je jaka i snažna matična zemlja! Naša želja je da Srbija nastavi putem modernizacije i ekonomskog rasta u svim segmentima društva.

U nadi da ćete moju podršku preneti, srdačno Vas pozdravljam! - Srđan Kolar, srpski zamenik gradonačelnika grada Vukovara!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading