ANA BRNABIĆ I MINISTARKE SA MLADIMA U BORSKOM OKRUGU Obišle bračni par koji se vratio na selo i pokrenuo svoj biznis
Alo

Ana Brnabić je istakla da je njena želja bila da razgovara posebno sa mladima i preduzetnicima u Borskom okrugu, jer, pre svega, želi sa njima da sumira rezultate, ali i da čuje šta još možemo da uradimo kkao bismo zadržali mlade u Borskom okrugu.

„Mnogo toga smo uradili, a najbolji pokazatelj su nikada više izgrađenih puteva i autop-uteva, plate i penzije koje su danas više nego ikada ranije, sjajni ekonomski rezultati države. Da bismo nastavili da razvijamo Srbiju moramo da radimo svi zajedno, jer samo zajedno možemo sve“, rekla je Brnabić.

Irena Vujović je napomenula da je velika čast upoznati Milana i njegovu porodicu. „Oni su odabrali da se bave poslom budućnosti, a to je reciklaža otpada. Pored toga što će moći da izdržavaju svoju decu, da prošire i imanje i porodicu, oni su ti koji imaju jako bitnu ulogu u našem društvu. To je očuvanje životne sredine. Srbija će graditi osam regionalnih centara, izdvajamo velika sredstva za očuvanje životne sredine, i to je jedan od načina kako se Srbija razvija i ide napred“, poručila je Vujović.

Darija Kisić Tepavčević je rekla da su Milan i njegova supruga mladi ljudi koji su pravi primer da se Srbija razvija ne samo u urbanim sredinama, već da mislimo i na selo. Oni su se vratili na selo, jer su od države dobili sredstva za kupovinu kuće, jer je država prepoznala važnost podrške mladim bračim parovima. Kisić Tepavčević podsetila je i na podršku države u smislu donošenja mera za očuvanje nataliteta, izdvajanje velikih sredstava kako za prvo, ali i za svako naredno dete.

Milan Lalić je rekao da kada su on i supruga razmišljali gde bi mogli da stvaraju budućnost, odlučili su se da to bude u selu Čubra. „Danas mnogi gledaju da pobegnu u gradove, a nisu ni svesni koliko blago selo pruža. Naročito danas, kada država daje velika sredstva, kako za pokretanje biznisa, tako i za kupovinu domaćinstva, ali i za rađanje dece. To je ono što smo svi čekali, ali sada, zahvaljujući politici predsednika Vučića, konačno smo i dočekali, da naša Srbija brine jednako o svima nama“, zaključio je Lalić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading