lisice
Foto: Shutterstock/Shutterstock

On je prethodno saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kako je saopšteno iz tog tužilaštva, on je to delo počinio kada su policajci iz PS Zemun izašli na teren po prijavi građana da se u napuštenoj kući okupljaju migranti koji prate i plaše devojke koje žive u toj ulici.

Gađao ih flašama, kamenjem i smećem

Okrivljeni je, kako se navodi, čim je ugledao policijske službenike, počeo da ih gađa flašama, kamenjem i smećem, oglušivši se o njihova naređenja, a kada ga je policajac oborio na pod i pokušao da mu stavi lisice, okrivljeni je sve vreme pružao aktivan otpor i policijskog službenika ujeo za levu potkolenicu i naneo mu telesnu povredu.

I. A. je priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ne zna zašto je to uradio, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje nema prebivalište na teritoriji Srbije i da je državljanin Eritreje, kao i da postoji opasnost od bekstva Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da mu se odredi pritvor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading