UHAPŠENA POLICAJKA! U velikoj akciji pali dileri marihuane i amfetamina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako saznajemo od izvora u policiji u ponedeljak popodne inspektori kriminalističke policije i interventna patrola su na Zvezdari zaustavili BMW, beogradskih registracija, kojim je upravljao Ivan P. (31). 

- U ulici Živka Davidovića, zaustavljeno je i pregledano je vozilo kojim je upravljao Ivan P. i pronađena je već kesa sa marihuanom, kao i jedna manja kesa sa belom praškastom materijom najeverovatnije amfetaminom, kao i 80.000 dinara i 170 evra - objašnjava naš izvor iz istrage i dodaje:

- Privedeni je u razgovoru sa operativcima rekao gde je nabavljao drogu i patrola je odmah upućena u Mirijevsku ulicu u Grockoj gde je u stanu zatečena Ivana Đ. (27), koja je zaposlena u Policijskoj stanici Palilula, na izdavanju dokumenata. Pregledom stana u kome ona živi sa Markom M. pronađene su tri kese sa marihiuanom. U jednoj od kesa bilo je 12 paketića spremljenih za prodaju, a u frižideru je pronađeno i više manjih paketa amfetamina, dok je u ormanu pronađeno 60 evra i 22.000 dinara.   

O akciji je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu, koje je odredilo zadržavanje do 48 sati za Ivana P. i Ivanu Đ. koji će sutra biti privedeni na saslušanje kod tužioca, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom M. raspisana poternica. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading