POČELO SUĐENJE ZA UBISTVO ŠKALJARCA NA PAGU: Plaćenik iz Kragujevca u panciru doveden u sud, pustili mu snimak ubistva, a on procedio samo dve reči!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Osam meseci od hapšenja danas je u Županijskom sudu u Zadru počelo suđenje 29-godišnjem Dušku Tanaskoviću iz Kragujevca koji je optužen da je 25. avgusta prošle godine godine u šest sati, ispred noćnog kluba na plaži Katarelac na otoku Pagu, likvidirao 39-godišnjeg državljanina Crne gore Gorana Vlaovića.

-Nisam kriv - kazao je Tanaksković nakon što mu je sudija pokazala snimku ubistva za koje se tereti, prenosi portal Zadarski.

Tanaksovića preti kazna zatvora od pet do 20 godina zatvora. Krunski dokaz na sudu upravo je šokantni video-snimak egzekucije.

Zbog dolaska Tanaskovića u Županijski sud, mere osiguranja su podignute na najviši nivo. Tanasković u sudnici nosi pancirnu košulju, kao i dvojica pripadnika pravosudne policije u njegovoj pratnji.

Vlaović je bio pripadnik škaljarskog klana iz Herceg Novog. Ubijen je tek nakon što je u šest ujutru izašao iz kluba u društvu devojke, srpske manekenke Dragane Banić. Ubica mu je prišao s leđa i iz pištolja hladnokrvno ispalio hitac u vrat.

Tanasković, koji se teri za ubistvo, dovodi se i u vezu sa likvidacijom još jednog škaljarca, Minje Šakovića u Budvi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading