LALIĆ OTKRIO ZAŠTO SU SE FOTOGRAFISALI SA ŽRTVAMA Jezive izjave svedoka-saradnika o slikama iz kuće stave!
Foto: Alo ilustracija M.J.

Tužilac: Da li ste se vi lično fotografisali sa nekom od žrtava?

Lalić: Bio sam na fotografiji koju je fotografisao MIloš Budimir, sa Belivukom i pokojnim Goranom Veličkovićem. Tada je još bio živ

Tužilac: Šta je razlog da se napravi takva fotografija?

Lalić: Nisam ja inicirao, verovatno je Miloš Budimir hteo da fascinira Miljkovića, sugerisao nam je, tako je nastala ta fotografija.

Tužilac: Što su pravljene fotografije žrtava?

Lalić: Da se zastraši suprotan klan, te fotografije su pokazivane i drugim licima, to je bio instrument širenja straha, to je trebalo da bude efekat. Kada je stigla informacija da su škaljari nešto slično uradili, to je bio odgovor, da može i brutalnije. To je bila poenta, zastrašivanje.

Između ostalog je rekao i da je ima uvid u fotografije na Miljkovićevom telefonu.

Grk švercovao marihuanu - Alo.rs

- U decembru 2020. godine sam imao uvid u oko 3.500 fotografija na Miljkovićevom telefonu, vršio sam mu transfer da ih sačuva u slučaju da izgubi telefon, ili u slučaju hapšenja, jer se u tom slučaju telefon "prži", pokreće se daljinska komanda koja uništava sav sadržaj na "skaju", koji onda nestaje nepovratno - objasnio je Lalić.

Tužilac: Kako su slane suprotnom klanu?

Lalić: Putem skaja, i to tako što se vidi da li je primalac video fotografiju, postoji komanda za povraćaj fotografije, kada je primalac otvori pokrene se komanda i ta fotografija nestane. Tako je rađeno da kod njih ne ostane kao dokaz koji može da napravi problem.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading