DETALJI HAPŠENJA U ZEMUNU Komšije o uhapšenoj (78): Nekada je vozila tramvaj, a sada diluje po gradu!
Foto: MUP Srbije

Hapšenje se dogodilo u Ulici Svetozara Papića, kada je Interventna jedinica 92 slučajno naletela na osumnjičenu.

- Interventna jedinica u utorak je patrolirala ovim krajem grada i u jednom trenutku primetili su kako se nešto pokreće iz žbunja. Kada su se pripadnici MUP približili niskom rastinju videli su Nadu V. koja je u tom trenutku bacila ranac - kaže izvor iz istrage i dodaje:

DETALJI HAPŠENJA U ZEMUNU Komšije o uhapšenoj (78): Nekada je vozila tramvaj, a sada diluje po gradu!

Foto: MUP Srbije

 

- Kada su je opkolili i uzeli ranac u njemu našli drogu, vagicu, ali nož.

MUP Srbije povodom slučaja babe dilerke oglasio se saopštenjem, gde su između ostalog naveli da su u akciji učestvovali pripadnici MUP u Beogradu, Interventne jedinice 92 i PS Zemun u saradnji sa Višeim javnim tužilaštvom u Beogradu.

- Policija je osumnjičenu zatekla pored puta u šumi u Zemunu sa rancem, u kome je pronađeno oko 400 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i digitalna vagica - stoji u saopštenju MUP, gde dodaju da se osumnjičenoj na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Komšije uhapšene dilerke kažu za medije da su prvo šokirane njenim razlogom hapšenja.

Kinezi pretukli devojku u Leštanima - Alo.rs

- Krajnje smo iznenađeni da je Nada dilovala drogu. Živimo u ludom vremenu, ali je ona uvek delovalo pošteno i fini, i nikada ne bi mogli da je povežemo sa kriminalom - kažu oni i dodaju da policija nikada nije zakucala na njihova vrata.

- Naša Nada je nekada radila u GSP i vozila je tramvaj! Hramlje, nosi štap i živi sa sinom, dok njen drugi sin živi i radi u Sloveniji, gde je osnovao porodicu.

Da je osumnjičena nađena u šumi sa rancem, komšije objašnjavaju da se ona nije odvajala od njega.

- Ranac je uvek nosila sa sobom i nigde nije išla bez njega. Doduše nismo znali čime se bave sin i ona, ali su navodno uvek trgovali s nečim, a sada znamo i s čim. Živeli su skromno i povučeno, a na mestu ge je uhapšena Nada ima baštu - kažu žitelji ovog dela Zemuna.

Muškarac (69) preminuo u bolnici! - Alo.rs

- Odavno imaju baštu u tom delu šume koja se nalazi preko auto-puta i seju nešto. Nije isključeno da je to marihuana. Iznenadi se čovek kada sazna da zapravo nema pojma ko živi u njihovom okruženju.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading