MARKIRALI GA SA TRI "GPS" UREĐAJA! Uhapšen zbog ubistva Vukotića, evo kako je namestio vođu Škaljaraca!
Foto: Alo.rs

Tur­ski is­tra­ži­te­lji do­šli su do no­vih sa­zna­nja u is­tra­zi ko­ja se vo­di po­vo­dom ubi­stva vo­đe „ška­ljar­skog kla­na” Jo­va­na Vu­ko­ti­ća. Pre­ma na­vo­di­ma ta­mo­šnjih me­di­ja, zbog sum­nje da je čla­no­vi­ma su­prot­sta­vlje­nog „ka­vač­kog kla­na” oda­vao in­for­ma­ci­je o kre­ta­nju Vu­ko­ti­ća, tur­ska po­li­ci­ja uhap­si­la je E. K, ko­ji je upra­vljao vo­zi­lom u ko­jem je ubi­jen vo­đa „ška­lja­ra­ca”.

Trag ko­ji je is­tra­žne or­ga­ne od­veo do ovog osum­nji­če­nog bi­la su tri dži-pi-es ure­đa­ja ko­ja su bi­la in­sta­li­ra­na na do­nju ka­ro­se­ri­ju auto­mo­bi­la u ko­jem je Vu­ko­tić bio ka­da je usmr­ćen, a ko­jim je upra­vljao E. K.

– Po­red ure­đa­ja za sa­te­lit­sko pra­će­nje, po­li­ci­ja je na­šla i dva mo­bil­na te­le­fo­na ko­je je E. K. po­ku­šao da sa­kri­je po­sle li­kvi­da­ci­je Vu­ko­ti­ća za ko­je je to­kom is­pi­ti­va­nja tvr­dio da pri­pa­da­ju ubi­je­nom. Utvr­đe­no je i da je vo­zač auto­mo­bi­la u ko­jem je Vu­ko­tić bio sa po­ro­di­com, pre ubi­stva raz­go­va­rao te­le­fo­nom i imao sa­sta­nak sa čla­nom jed­ne od dve gru­pe ko­je je u Tur­skoj an­ga­žo­vao „ka­vač­ki klan” za li­kvi­da­ci­ju. Obe­ća­na na­gra­da za Vu­ko­ti­će­vo ubi­stvo bi­la je mi­li­on i po evra – na­ve­li su tur­ski me­di­ji.

MARKIRALI GA SA TRI

Foto: Alo.rs

 

E. K. će se su­di­ti sa ra­ni­je uhap­še­nim Ra­do­jem Živ­ko­vi­ćem, ro­đa­kom Ra­do­ja Zvi­ce­ra, vo­đe „kav­ča­na”, Zdrav­kom Pe­ru­no­vi­ćem i osta­lim okri­vlje­ni­ma za Vu­ko­ti­će­vu li­kvi­da­ci­ju.

Pre­ma na­vo­di­ma tur­skih me­di­ja, ta­mo­šnja po­li­ci­ja ima in­di­ci­je da je Vu­ko­tić bio pra­ćen naj­ma­nje če­ti­ri me­se­ca pre li­kvi­da­ci­je, kao i da su u zlo­či­nu uče­stvo­va­le dve kri­mi­nal­ne gru­pe iz Tur­ske, či­je su vo­đe u za­tvo­ri­ma u Ita­li­ji i Cr­noj Go­ri.

E. K. je na sa­slu­ša­nju na­kon hap­še­nja ne­gi­rao da je uče­stvo­vao u Vu­ko­ti­će­voj li­kvi­da­ci­ji, ali ni­je mo­gao da ob­ja­sni zbog če­ga je imao sa­sta­nak sa pri­pad­ni­ci­ma kri­mi­nal­ne gru­pe ko­ja je ubi­la vo­đu „ška­ljar­skog kla­na”.

Jo­van Vu­ko­tić ubi­jen je 8. sep­tem­bra u Is­tan­bu­lu, na­o­či­gled trud­ne ne­ven­ča­ne su­pru­ge Ma­še i nji­ho­vog ma­lo­let­nog de­te­ta. Dvo­ji­ca mu­ška­ra­ca na mo­to­ci­klu otvo­ri­la su va­tru na nje­ga, dok se na­la­zio u auto­mo­bi­lu. Vu­ko­tić je pre­mi­nuo na me­stu zlo­či­na, a zbog sum­nje da su uče­stvo­va­li u li­kvi­da­ci­ji, uhap­še­no je de­set oso­ba me­đu ko­ji­ma su Ra­do­je Živ­ko­vić Žu­ti i Zdrav­ko Pe­ru­no­vić, pri­pad­ni­ci „ka­vač­kog kla­na”, ko­ji su kod se­be ima­li čak 17 la­žnih do­ku­me­na­ta iz ra­znih dr­ža­va.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading