DRAMA U SUBOTICI Čovek uspeo da spreči lopove, intervenisala policija
Printscreen

Kako je rekao očevidac, dvojica muškaraca, za koje sumnja da su migranti, pokušali su da obiju kapiju starije sugrađanke kada ih je policija uhvatila na delu.

Iz Policijske uprave Subotica potvrđuju da su uhapšena dvojica muškaraca ubrzo nakon što su provalili u putničko vozilo.

- Kuće su pokrivene video nadzorom i jutros smo videli da su dvojica muškaraca prvo stala na ćošku ispred jedne kuće. Kada je pas počeo da laje, jedan je pokušao u nekoliko navrata da ubode psa nožem, ali nije uspeo. Došli su do drugog komšije kojem su obili kombi i automobil, ali ništa nisu ukrali, već su samo razbacali stvari. Deluje kao da ih je samo novac zanimao, jer komšija je majstor i imao je alata u kombiju, ali to nisu uzeli - objašnjava sagovornik.

Provalnici su potom pokušali da obiju kapiju starije sugrađanke.

- Nastavili su dalje, a kako su se približavali mojoj kući tako je pas počeo da laje. Izašao sam, a oni su bili na 5 metara od mene, nisu me videli. Prešli su preko puta i stali ispred kuće u kojoj živi starija gospođa. Jedan se naslonio na kapiju i osmatrao, a drugi je pokušao da otvori kapiju - priča očevidac koji ih je u tom momentu upitao šta rade.

- Bili su zbunjeni, nisu me očekivali i jedan me je na engleskom pitao "šta", tada sam shvatio da su migranti. Ponovio sam pitanje na engleskom jeziku i dobacio im da su lopovi. Jedan je krenuo prema meni, ali ga je drugi povukao i nastavili su niz ulicu. Ja sam odmah otrčao u kuću i pozvao policiju koja ih je uhvatila na drugom kraju ulice u pokušaju obijanja automobila - priseća se sagovornik.

Iz Policijske uprave Subotica potvrđeno nam je da su policijski službenici pronašli i uhapsili dvojicu muškaraca zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa. Oni su uhvaćeni ubrzo nakon što su provalili u putničko vozilo na periferiji grada.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading