UHAPŠENO 6 PRIPADNIKA KRIMINALNE GRUPE Među privedenima i policajci, velika akcija u Sremskoj Mitrovici
Alo!/Masanori Jošida

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala UКP-a, BIA i policijskim službenicima PU Sremska Mitrovica, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Uhapšeni su policijski službenici Jedinice za obezbeđenje M. T. (1984) i M. L. (1973), građani M. M. (1984), S. R. (1980), S. P. (1990) i strani državljanin T. L. (1988).

Policija je zatekla osumnjičene na jednom strelištu u Novom Slankamenu, gde su, bez odobrenja Ministarstva unutrašnjih poslova, koristili opremu i službeno naoružanje, automatske puške, pištolje i municiju, koji su u vlasništvu MUP-a.

Кako se sumnja, M. T. i M. L. su opremu i naoružanje bez odobrenja izneli iz službenih prostorija policije i ostalim osumnjičenima omogućili korišćenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading