HAPŠENJE U SRBIJI ZBOG DROGE Pronađena veća količina heroina i amfetamina i oružja
Rina

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su V. L. (1988), A. I. (1986), M. Z. (1950), S. I. (1983) i P. S. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodnom periodu, u grupi, izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, M. S. (1985) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dok će zbog istog dela, protiv četrdesetjednogodišnje žene biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pretresom stanova i drugih prostorija osumnjičenih zaplenjena je veća količina opojnih droga - kilogram čistog heroina, oko 2,5 kg heroina spakovanog u više paketića za, kako se sumnja, uličnu prodaju, kilogram amfetamina, kao i 8.000 evra i oko 500.000 dinara.

Takođe, u akciji je zaplenjen pištolj marke „CZ“ i 50 komada pištoljske municije, pa će protiv M. Z. i V. L. biti podnete krivične prijave i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni će nakon zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading