MAFIJAŠKA KRTICA Misteriozna devojka iz Niša ušla u opasne veze, mamac za žrtve
Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Nišlijka koja je bila kućna prijateljica jednog od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka bila je u vezi sa istaknutim pripadnikom škaljarskog klana.

Kako je otkriveno tokom prikupljanja dokaza protiv Belivukove zloglasne kriminalne grupe, koja je delovala pod paravanom navijačke grupe Principi, oni su se nadali da će moći da im oda važne informacije o "škaljarcu", ali su se, s druge strane, plašili da ne ocinkari i njih.

Mamac za žrtve

- Žena koja je ušla u vezu sa "škaljarcem" zapravo je drugarica nevenčane supruge jednog od uhapšenih. U vezu s njim ušla je nešto manje od dva meseca pre hapšenja Belivukove grupe, praktično krajem 2020. Pitanje je šta bi se dogodilo da se osumnjičeni nisu našli iza rešetaka u februaru, jer je poznato da su žrtve mamili na najrazličitije načine - kaže izvor Kurira.

Detaljan plan za likvidaciju Nevolje

Priđeš mu blizu, metak u glavi i pun gas

I dok su Belivuk i njegovi kriminalci mamili, otimali i kasapili ljude, ni druga strana nije sedela mirno, pa je crnogorska policija u januaru ove godine sprečila planiranu likvidaciju Velje Nevolje i njegovog saradnika Marka Miljkovića u Tivtu. Kako tvrde istražitelji, zločin je iz zatvora Spuž isplanirao i finansirao Janko Vukadinović, blizak škaljarskom klanu. - Ti lagano, ka da nije tvoj posao, na pet-šest metara, pa onda u dva skoka mu priđeš, metak u glavu i puni sprint na auto, pun gas... Tu niko neće imati vremena od trenutka pucanja, dok istrčiš napolje, da potegne pištolj. Obavezno pancir obuci, pa i njega zapali - poruka je koju je navodno Vukadinović napisao zaštićenom svedoku Kamenku Kuču, koji je trebalo da ispali hice, prenosi crnogorska Borba.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading