ZASPALA ZA VOLANOM, PA SE ZAKUCALA U AUTOBUS Jezivi detalji nesreće kod Smedereva
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Tokom dana Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu saopštilo je da je do nesreće došlo u ranim jutarnjim časovima na 254. kilometru auto-puta, u smeru ka Nišu, gde je njihov dežurni javni tužilac izvršio uviđaj.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je Radmila Popović upravljajući vozilom marke "pežo 206" u jednom trenutku zaspala za volanom. Devojka je navodno, išla neprilagođenom brzinom i nakon što je otvorila oči nije uspela da vozilo vrati na put kojim je vozila, već je potpuno izgubila kontrolu nad vozilom i prvo udarila u levu stranu bankine, a zatim se zarotirala i naletela na autobus kosovskih registarskih oznaka - kaže izvor i dodaje:

- Od zadobijenih povreda devojka je preminula na licu mesta, dok su svi putnici iz autobusa prošli bez povreda. Kada je na mesto nesreće došla ekipa Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt devojke. Drugi prevoznik je došao po putnike iz autobusa koji je učestvovao u nesreći i oni su nastavili putovanje.

Naime,devojka je išla iz Beograda ka Vranju.

- Sumnja se da se poginula devojka kobnog jutra uputila svojoj kući u Vranje, s obzirom da je u automobilu nađeno mnoštvo garderobe i njenih ličnih stvari. Pretpostavlja se da se Radmila tog dana selila iz Beograda u svoj rodni kraj - navodi izvor Informera.

Podsetimo, po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale. Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading