PIJANI VOZAČ IZAZVAO NEZGODU U RUMI Vozio na više od dva promila, pa se zakucao u auto
Foto: RINA

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetjednogodišnjeg vozača, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

On se tereti da je upravljajući automobilom „polo“ sa 2,25 promila alkohola u organizmu, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u „ford“ u kojem je suvozač zadobio lake telesne povrede.

Takođe, saobraćajna policija, prilikom kontrole saobraćaja, otkrila je dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog koji je upravljao automobilom pod uticajem opojnih droga i alkohola.

U Sremskoj Mitrovici je zaustavljen sedamdesetdvogodišnjak koji je vozio „reno“ sa 2,32 promila alkohola u organizmu, a na području Stare Pazove tridesetpetogodišnji vozač „tiguana“ pod dejstvom kokaina i alkohola.

Nakon zadržavanja, obojica vozača su privedena nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Sremskoj Mitrovici otkrila je četrdesettrogodišnjaka koji je na putnom pravcu Martinci - Laćarak upravljao „mercedesom“ brzinom od 164,3 kilometara na čas, za 104,3 kilometra više od dozvoljene. Isti vozač je ponovo zaustavljen u Laćarku jer je vozio brzinom od 94,4 kilometra, za 44,4 kilometra većom od dozvoljene.

Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 142.000 dinara, 18 kaznenih poena i zabranom upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci i 30 dana.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading