BRATE, JE L' OVO VAŠ AUTO, KO JE VOZIO? Ovako je porodica poginulog Aleksandra saznala za nesreću u Smederevskoj Palanci!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

- Brate, je l ovo vaš auto, ko je vozio? - rekli su prijatelji Aleksandrovom stricu kad su ugledali smrskano vozilo, na šta je on šokirano odgovorio: "Jeste, Aca".

U tom trenutku je zvao i Aleksandrov deda jer se zabrinuo što ga još nema.

- Nisu smeli odmah da mu saopšte da se nešto desilo, jer niko nije bio siguran, samo su videli automobil. Međutim, brzo je sve javljeno porodici. Njihovi su vapaji bili užasni - kaže izvor beogradskog medija.

Rekla mi je da je konačno spremna za unuke, ali... - Alo.rs

Podsetimo, poginuli mladić je u trenutku nesreće bio za volanom "sitroena" i imao je probnu vozačku dozvolu, a sumnja se da je do nesreće došlo kada je mladić iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se sudario sa "fijat stilom" u kom su bili otac i sin.

Vozač, inače otac, je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin zadobio lake telesne povrede i nalazi se u stanju šoka.

Od njega su se na društvenim mrežama oprostili prijatelji i mladi futsaleri koji su sa njim igrali mali fudbal.

- Igrao je fudbal za Jasenicu 2017. u mlađim kategorijama, bio jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag. Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, a Aleksandar Savić ostaće upamćen kao mlad čovek, fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading