PRIJATELJICA OTKRIVA SAN NASTRADALE SNEŽANE: Rekla mi je da je konačno spremna za unuke, ali...
Foto: Printscreen/Printscreen/ Društvene mreže

Prijateljica juče tragično nastradale Snežane Lončaraki prepričala je za beogradski medij poslednji razgovor sa njom. I.M. je  otkrila koja je želja ostala neispunjena iza Snežane i Aleksandra njenog supruga.

- Pre par dana mi je pisala kako je sve konačno došlo na svoje, da su im deca porasla i da su ih obezbedili i rekla mi je.

- Sad mogu na miru unuke da dočekam, ali je sudbina bila nemilosrdana - rekla je u suzama I.M. za medije.

Najlepšim rečima prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od Snežane i Aleksandra koji su juce ujutru poginuli na putu Sirig - Čenej kada je srna izletela pred njih.

Supružnici su pokušavajući da izbegnu životinju silinom udarili u kamion koji je suprotnom trakom išao njima u susret.

Bračni par sleteo u smrt zbog srne! - Alo.rs

- Imam samo reči hvale za nju, a trenutno sam u velikom šoku i još uvek ne bih znala sta drugo da vam kažem. Nisam lično poznavala njenog muža, ali i o njemu sam čula sve najbolje - ispričala je I.M.

U jednom dahu, I.M. nastavlja da opisuje Snežu koja je inače bila aktivna na internetu kao odgajivač i prodavac pomeranaca, ali i drugih pasa. 

- Dugi niz godina smo se čule i dopisivale, spojila nas je upravo ta ljubav prema psima. Redovno smo održavale kontak - kazuje Ivana i ističe da je nastradali par imao divan odnos sa svojim ćerkama, Natašom i Marijanom koje su medicinske sestre u bolnici u Subotici.

- Znam koliko su bili svo četvoro vezani jedno za drugo.Velika tuga i bol...njih dvoje su se tolikiko voleli da su zajedno otišli i u smrt - zaključila je I.M.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading