POTVRĐENA KAZNA ZA NESREĆU KOD KAĆA Za smrt učiteljice Tijane devet godina robije!
Facebook

Tragična saobraćajna nesreća se dogodila 7. novembra 2021. godine na Zrenjaninskom putu, u blizini skretanja za Кać, kada je na vozilo Tijane Bilić direktno naleteo mercedes kojim je upravljao Кorićanac.

- Apelacioni sud u Novom Sadu je doneo presudu kojom se podnete žalbe koje su, protiv prvostepene presude, izjavili Više javno tužilaštvo u Novom Sadu i branilac okrivljenog, odbijaju kao neosnovane. U obrazloženju svoje odluke, drugostepeni sud je naveo da je prvostepeni sud izveo sve dokaze neophodne da se pravilno i potpuno utvrde činjenice od značaja za donošenje zakonite i pravilne odluke u ovoj krivičnopravnoj stvari - navode u novosadskom Višem sudu.

Vlasnički pas brutalno izujedao dete (3) u Sivcu! - Alo.rs

Presudom Višeg suda u Novom Sadu od 30. Septembra prošle godine, Кorićanac je oglašen krivim zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja. Sud je okrivljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od devet godina, zatim meru bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od pet godina, s tim da se vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u vreme trajanja ove mere.

- Ovo je saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a porodica sa malim detetom u kolima ispred vas, u koja ste udarili, bila je dovedena u opasnost.

Uhapšen sudija i još pet službenika suda! - Alo.rs

 

Počinio gomilu teških prekršaja

Preticali ste, kada to niste smeli, preko pune linije, vozeći neregistrovano vozilo brzinom od 115 kilometara na čas, na putu gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas.

Oštećena je vozila svojom trakom, i nije mogla da izbegne sudar - naglasila je sudija Nataša Vojnović u obrazloženju presude.

Ona je dodala i da je Кorićnac vozio sa probnom dozvolom, znajući da ne sme da vozi auto toliko kubikaže i bez prisustva člana porodice sa vozačkim iskustvom. To što je mlad, nije mu cenjeno kao olakšavajuća okolnost.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pobesneli Laloš

16.03.2023 20:53

Za ubistvo kriminalca traži se doživotna robija, za premijera 20, za učiteljici 9, a za ženu 2-3 godine. I to ti je pravda?