JOVANA TEK NAPUNILA 18-TU, PA NASTRADALA U UDESU Kobne noći bila sa društvom u klubu gde je nastupao Sloba Radanović
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Jovana je kobne večeri vraćala sa društvom iz jednog leskovačkog klubu u kom je nastupao poznati pevač Sloba Radanović, a tragedija se dogodila kad su se vraćali kući.

STRAVIČNA NESREĆA KOD SRBOBRANA Automobil se prevrnuo i priklještio putnika koji je ispao iz njega!

Automobil BMW u kom su bili devojka i trojica mladića, P. N. (24) i V. S. (19)., iz Male Grabovice, kao i A. S. (18)., iz sela Zaglužane kod Leskovca, zadobili su povrede i prevezeni su u Klinički centar u Nišu. Do nesreće je došlo kada je P. N., izgubio kontrolu nad BMW kod novoizgrađenog mosta na Tulovskoj reci. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina na klizavom putu.

''Jovana je bila divna devojka. Pre mesec dana, 4. janura, je proslavila punoletstvo. Išla je u srednju školu u Leskovcu. Živela je sa roditeljima i mlađim bratom, a u istom domaćinstvu su živeli njeni baba i deda, kao i stric i strina sa svoje dvoje dece. Čuli smo da je to veče nije trebala da bude u BMW, ali da je prešla u poslednjem momentu prešla u automobil koji je vozio P.N. U momentu nesreće bila je na zadnjem sedištu'', kaže izvor portala Informer.rs.

Povređeni V. S. (19) zadobio je prelome grudnih pršljenova i povredu pluća, a trenutno je vitalno stabilan. Smešten je u kliniku za anesteziju. Najmlađi putnik, A. S. (17), ima serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u Urgentnoimm centru radi daljeg praćenja stanja. 

Vozač BMW, P. N. (24) ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe je zadržan u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

''On je sin jednog privatnika i često je menjao automobile. To veče, Jovana je sa jednim drugom sela na zadnje sedište, a onda je došlo do nesreće'', zaključuje izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading