DETALJI POŽARA U PIROTSKOJ VIŠESPRATNICI: Isti stan goreo dva puta, vatrogasci ponovo dolazili posle nekoliko sati
Foto: Printscreen/instagram

Povređenih na svu sreću nije bilo, ali su se mnogi stanari nagutali gustog dima dok su napustili zgradu. Vatrogasci su reagovali brzo i sprečili širenje vatre ka spratovima iznad i ispod, ali je materijalna šteta velika.

Kako saznajemo, u istom stanu koji pripada M. T. manji požar desio se nekoliko časova ranije, po svemu sudeći izazvan opuškom od cigarete. Na svu sreću komšije su brzo primetile dim i vatru, alarmirale vatrogasce koji su stigli za par minuta i ugasili unutrašnjost stana. 

Požar u Pančevu:

Nekoliko časova kasnije, vatra je ponovo buknula, pa su vatrogasci opet došli i sa četiri vozila uspeli da obuzdaju stihiju. Gašenje je otežavala činjenica da je odmah isključena struja iz cele zgrade, odnosno da su se vatrogasci i stanari hodnicima kretali po mraku. Zbog mlaza vode kojim je požar ugašen, oštećeni su stanovi ispod zapaljenog stana.

Tek jutros kad je krenuo da prošeta kučiće saznao da mu je auto uništen! - Alo.rs

 

Komišije kažu da je M. T. živeo sam u stanu, da ima zdravstvene probleme i da mu je do pre mesec dana majka bila živa. Nakon što je ona preminula, ostao je sam. Istraga će ustanoviti razlog ovog požara.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading