VLASNIK BMW KOME JE AUTO IZGOREO U EKSPLOZIJI Tek jutros kad je krenuo da prošeta pse saznao da mu je auto uništen! (FOTO)
ATA

- Čula se jaka detonacija, a kasnije i vatra i crni gusti dim koji je dostizao čak do prvog sprata - kažu komšije i dodaju da su odmah alarmirali policiju i vatrogasce koji su na kraju uspeli da lokalizuju požar.

Nepoznati počinioci ukrali vozilo Doma zdravlja - Alo.rs

Vlasnik "BMW" koji je izgoreo, nakon što ga je zahvatio plamen od "pežoa" koji se nalazio pored kaže za medije da je tek jutros kad je krenuo da prošeta kučiće saznao da mu je auto uništen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- To je bio nesrećan slučaj i "pežo" vozi porodičan čovek. Kada sam video jutros auto nisam mogao da verujem,ali ovaj auto je toliko baksuzan da ne znam ni šta da kažem - kaže vlasnik izgorelog auta i dodaje :

- Već nas je ranije udario drugi automobil dok smo bili parkirani ovde, i odbacio nas skoro metar od udarca, a kada je pao sneg jedne godine sve sa krova je palo na njega, pa smo imali totalnu štetu.

Ubica iz Novog Sada ubio Joleta da vrati kockarske dugove? - Alo.rs

Kako saznajemo, nijedan od automobila nema osiguranje, a kako nezvanično saznajemo vlasnik "pežoa" još nije ni isplatio svoj automobil.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading