POTRESNA OBJAVA OCA TRAGIČNO STRADALE ILINKE ''Naše vreme je stalo na 37. danu. Našao sam moje dete!''
Foto: Alo/Alo ilustracija M.J.

Do ovog tragičnog dana, Ilinkin otac, Dalibor, nije gubio nadu. Danima je išao u potragu, molio za pomoć, da bi 17. januara dobio najstrašniji poziv.

Ribolovci su tokom popodneva primetili telo i sprečili da ga voda odnese dalje. Oni su pozvali policiju, a potom je Dalibor pozvan u bolnicu u Rudom, kako bi identifikovao telo svoje kćerke.

On se potresnim rečim oprostio od svoje ćerke na Fejsbuku.

''Trideset osmi je dan! A naše vreme je stalo na 37. danu! Našao sam moje dete! Nismo imali šansu i priliku da spasemo moju Ilinku! Nedostaje mi! A znam da je sada nekom lepšem i boljem mestu od ovoga! I da me čeka! Kad Bog odluči idem ja kod moje Ike da je zagrlim!'', napisao je Dujović, koji je u objavi zahvalio svima koji su proteklih dana bili uz njega.

 

''Ovo nije izgubljena bitka! Da, ova potraga je završena! Nove potrage čekaju. ali ne 37 dana! Svu nestalu decu i ljude moramo naći! Ja jesam budan i vi ste! Srbijo, budi se! Tvoja deca te čekaju!'', napisao je Dujović, u objavi na društvenoj mreži.

 

Podsetimo, Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra 2022., na obali Lima, u starom Priboju, pa je i pretraga reke i okoline nizvodno, bila i najdetaljnija.

Ona je već jednom sebi pokušala da oduzme život početkom oktobra, ali je tada pronađena na brdu Bić, iznad grada, i spasena. Ovoga puta, svi napori su bili uzaludni.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading