SUD MU ODREDIO PRITVOR Detalji sramne odbrane vozača iz Bulevara koji je kolima ubio Mihajla
Foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, on je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu rekao da je kobne noći na ulici bio NN pešak koga je morao da izbegne, zbog čega je izgubio kontrolu.

Prema informacijama koje posedujemo, Prvi osnovni sud u Beogradu usvojio je predlog tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana.

Prema navodima krivične prijave Saobraćajne policije, osumnjičeni Matija N. je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke Audi i krećući se Bulevarom kralja Aleksandra, na obeleženom pešačkom prelazu udario oštećenu L.V.M koja je zadobila teške telesne povrede i oštećenog Mihajla Lečića koji je od siline udarca preminuo na licu mesta.

- Osumnjičeni M.N. je dana 09.12.2022. godine saslušan u prostorijama tužilaštva u prisustvu izabranih branioca i tom prilikom je izneo odbranu izjašnjavajući se da nije kriv - navode u Tužilaštvu.

Nakon saslušanja, postupajući zamenik Prvog OJT u Beogradu je podneo predlog sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo.

U daljem toku postupka biće ispitana svedok oštećena, svedoci očevici, nakon obudukcije izvršiće se sudskomedicinsko i saobraćajno veštačenje, te preduzeti eventualno druge dokazne radnje potrebne za donošenje konačne odluke o daljem postupanju tužilaštva. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (0)

Loading